Description
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (Π.Γ.Ε.)Ιωάννινα |
ΤΡΥΓΟΣΑρχές Οκτωβρίου |
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣΒλάχικο και Μπεκάρι |
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΟι ντόπιες ερυθρές ποικιλίες Βλάχικο & Μπεκάρι απορραγίζονται και οινοποιούνται σε δρύινους κάδους. Η εκχύλιση είναι κλασική ερυθρή με διάρκεια 12 ημερών. Έπειτα το κρασί τοποθετείται και παλαιώνει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για δύο χρόνια. |
ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ2008 |
ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙΙδανικά σε θερμοκρασία 16°-18° C |
Reviews
There are no reviews yet.