Description
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ (Π.Γ.Ε.)Ιωάννινα |
ΤΡΥΓΟΣΤέλη Αυγούστου – Αρχές Σεπτέμβρη |
ΠΟΙΚΙΛΙΑGewurztraminer 100% |
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΗ γλευκοποίηση γίνεται σε πνευματικά πιεστήρια με πολύ χαμηλές πιέσεις. Στη συνέχεια η ζύμωση γίνεται με ελεγχόμενη θερμοκρασία 16° -18° C. Διατηρούνται λίγα γραμμάρια αζύμωτων σακχάρων. |
ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ2008 |
ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙΔροσερό στους 8°-10°C, θερμοκρασία που αναδεικνύει μοναδικά τα αρώματά του. |
Reviews
There are no reviews yet.